Onze diensten

Bij Jort filmt bieden we verschillende diensten. Hoe groot of klein je idee ook is. We hebben altijd een passende oplossing voor jouw complete plaatje.

Aftermovie

Met een aftermovie leggen we jouw event op een energieke manier vast. Wat de gebeurtenis ook mag zijn, wij zijn er bij om alle leukste momenten te vast te leggen.  Zo kunnen de deelnemers en de mensen die er niet bij konden zijn nog eens een terugblik doen.

 

Commercial

Bij het produceren van een commercial komt meer kijken dan alleen het schieten van de beelden. Het begint bij een doel. Een idee wordt een plan, uit een plan komt een script. De volgende stap is het filmen, met vervolgens de nabewerking. Hier komt alles samen.

Timelapse

Het vastleggen van projecten gedurende een dag, maand of zelfs een jaar, afgespeeld in een paar minuten. Deze versnelde video brengt het gehele proces in kaart, van A tot Z. Hierdoor kun je met trots terugkijken op het resultaat en is elke stap zichtbaar. 

Podcast

Een geluidsbestand van de hoogste kwaliteit, om jouw verhaal te delen tijdens een wandeling, in de auto of woonkamer. Met onze apparatuur lijkt het net op een live gesprek. Van concept tot afwerking, we brengen jouw stem tot aan het gewenste publiek. 

Livestream

Jouw live bijeenkomst delen met een groter publiek? Het uitzenden van een congres, bijeenkomst of kennissessie zodat niemand iets hoeft te missen, waar hij/zij ook is. Vanuit verschillende hoeken zetten we de gehele gebeurtenis op beeld. 

Bakkie doen?

Wil je weten wat video voor jou bedrijf kan doen? Of heb je een gaaf idee? Dan is het tijd voor een bakkie.